Τελευταίες Ειδήσεις

Ανάψαν τα αίματα με Σιμορέλη στην ΕρτNews.

Στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου βρέθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης το πρωί της Τρίτης. Τα αίματα άναψαν εξ αρχής από την τακτική του παρουσιαστή να διακόπτει τον ειρμό του πρώην βουλευτή και να τον αποσυντονίζει με ερωτήματα που δεν ακολουθούσαν τη συζήτηση. Ο Σιμορέλης τον στρίμωξε λέγοντας στον αέρα πως οι ερωτήσεις του «πετούν τη μπάλα στην εξέδρα».

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Καλλιάνο της ΝΔ για το αίτημα αποκλεισμού του κόμματος Κασιδιάρη στις επερχόμενες εκλογές. Στα λεγόμενα του εκπροσώπου της ΝΔ αντιπαρέθεσε πως 3 ολόκληρα χρόνια χάιδεψαν το τέρας που θέριεψε μέσα στη φυλακή, αφήνοντάς τον ανεξέλεγκτο να κάνει την πολιτική του εκστρατεία και τώρα τολμούν να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση της ΝΔ με τους θεσμικούς ερασιτεχνισμούς της και τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις έγιναν οι μεγαλύτεροι χορηγοί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ από καιρό κατέθεσε τη δική του πρόταση σύμφωνα με το Σύνταγμα, η οποία θα είχε βάλει πραγματικό μπλόκο πολύ νωρίτερα στο μόρφωμα αυτό και όχι λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Οι νεοναζί εγκληματίες πρέπει να βρίσκονται στη φυλακή και όχι στην επόμενη βουλή και τον δημόσιο βίο, κατέληξε.
Στο ζήτημα της επίθεσης προς το πρόσωπο του κ. Πλεύρη παρουσία των παιδιών του ο Σιμορέλης καταδίκασε το περιστατικό λέγοντας πως διαχρονικά είναι ενάντια στη βία, ενώ διηγήθηκε και το περιστατικό της επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι του όντας βουλευτής.
Τέλος, στα λεγόμενα του Καλλιάνου για την οικονομική κατάσταση της χώρας τόνισε πως η ΝΔ δεν παρέλαβε καμένη γη το 2019, με τις πρακτικές της και τους έμμεσους φόρους πετσόκοψε τη μεσαία τάξη και ελλείψει έργων τώρα τάζει όσα δεν έπραξε στην τετραετία.
Αποχαιρέτισε δηλώνοντας πως η προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρόγραμμα, με σχέδιο, με εμπειρία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό θα φέρει τη λύση στην ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος ,τους μισθούς, τις συντάξεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.