Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση Γιώργου Ηλιάδη για τις εκλογές


Ευχαριστώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους που στις εκλογές στήριξαν και ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά. Είναι μία μεγάλη τιμή την οποία δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου σηματοδοτούν ένα νέο πολιτικό σκηνικό με το ΠΑΣΟΚ να είναι εδώ και είναι ενωμένο και δυνατό, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις.

Η αναγέννηση της Παράταξης που ξεκίνησε στις εκλογές του 2019 με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, επιβεβαιώθηκε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής , εδραιώνοντας το ΠΑΣΟΚ ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ασκήσει ουσιαστική και προοδευτική αντιπολίτευση.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να εκφράσει την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ξανά και αυτή είναι η μεγάλη νίκη μας. Ο στόχος μας για την επόμενη ημέρα είναι να αποτελέσει τον προοδευτικό πόλο της χώρας, με υπευθυνότητα και δυναμισμό.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα μας  που έφερε στο Νομό μας τη βουλευτική έδρα. Μπροστά μας έχουμε μία νέα δυνατότητα για να πάμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά και μια σημαντική μάχη στις προσεχείς εκλογές για να το κάνουμε πράξη.

Συνεχίζουμε δυναμικά, δίνουμε τον αγώνα όλοι μαζί και θα πετύχουμε.

Για το ΠΑΣΟΚ, για τη Δημοκρατικη Παράταξη, για την Ελλάδα.

Γιώργος Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.