Τελευταίες Ειδήσεις

Στην καρδιά της καθημερινότητας των πολιτών ο Γιώργος Ηλιάδης

Όλο και πιο κοντά στους πολίτες έρχεται, μέσα από τις περιοδείες του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης, ένα ταξίδι που θα συνεχιστεί χωριό – χωριό, πόρτα – πόρτα έως τις εκλογές της 1ης Μαΐου.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε τη Φαρκαδόνα και βρέθηκε στη λαϊκή αγορά, εκεί που χτυπάει η καρδιά της καθημερινότητας των πολιτών.

Τα προβλήματα κοινά για καταναλωτές, παραγωγούς και μικροπωλητές: Δεν φτάνει ο μισθός για να καλύψει, έστω και τις βασικές ανάγκες.

Η ακρίβεια εξανεμίζει τους μισθούς και δεν αφήνει περιθώρια και περισσότερες αγορές και το παραγωγικό κόστος αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, συρρικνώνοντας παραγωγή και εισόδημα.

«Σήμερα, στη χώρα οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Η αισχροκέρδεια στερεί από τον Έλληνα πολίτη την αξιοπρέπεια στην ζωή του, την ασφάλεια για το αύριο», υποστήριξε ο  υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Ηλιάδης υποσχέθηκε στους πολίτες ό,τι θα αγωνιστεί ένα καλύτερο αύριο, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι αντί να μειώσει τους έμμεσους φόρους για να πέσουν οι τιμές των βασικών προϊόντων, προτίμησε ένα μοντέλο επιδότησης των λογαριασμών που δε βοήθησε σε καμία περίπτωση.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ με τις προτάσεις του, θα δημιουργήσει  ένα ευρύ κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα διεκδίκησης και ένα ρεύμα ΑΛΛΑΓΗΣ απέναντι σε αυτή την πολιτική, που στερείται κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.