Τελευταίες Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή στα χωριά των Τρικάλων για τον Θανάση Λιούτα


«Είσαι ο άνθρωπος που μας εκπροσώπησες γνήσια. Που έβαλες πλάτη για όλους μας και έτρεξες για κάθε πρόβλημα του τόπου μας. Για αυτό και εμείς σε θέλουμε πάλι στη Βουλή».

Αυτό ήταν το κοινό μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι από τα χωριά κατά την περιοδεία του Θανάση Λιούτα το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου σε Ριζαριό, Δροσερό, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους.

Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Θανάση Λιούτα, την Κυριακή με τις γυναίκες του τόπου μας, για ακόμη μια φορά η περιοδεία και οι συγκεντρώσεις του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας, κατέστησαν σημείο αναφοράς.

Συγκεκριμένα και το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου, επικράτησε πραγματική κοσμοσυρροή στις συγκεντρώσεις του, οι οποίες επιβεβαίωσαν τη βαθιά εκτίμηση των κατοίκων στο πρόσωπό του. Εκτίμηση, η οποία είναι αμοιβαία.

Ο ίδιος πάντοτε, αναφερόμενος στους συμπολίτες μας, από άκρη σε άκρη του Νομού μας, τονίζει ότι «είναι άνθρωποι της προκοπής, άνθρωποι της εργασίας. Άνθρωποι που στέκονται με θάρρος στη ζωή και παλεύουν! Για να προσφέρουν στην οικογένειά τους το καλύτερο! Άνθρωποι με ιδανικά και υψηλές αξίες».

Ο ίδιος πάντα επισημαίνει ότι «η πραγματική δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού», ενώ και σε αυτή του την περιοδεία επέλεξε τον δρόμο του διαλόγου με τους πολίτες.

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το πρόγραμμά της, πάντα με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία όλων» τονίζει ο Θανάσης Λιούτας.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.