Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Οικονόμου: «Κάποιοι θεωρούν ότι η καρέκλα στο Μαξίμου τους ανήκει»


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα ανοίγει τα χαρτιά του στην ATHENS VOICE


Εκλογές 2023 - Γιώργος Οικονόμου: Συνέντευξη στην ATHENS VOICE του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα


Τους πάντες προ των ευθυνών τους θα θέσει το ΠΑΣΟΚ, εφόσον εξασφαλίσει ισχυρό διψήφιο ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές και συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, δηλώνει στην ATHENS VOICE ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Γιώργος Οικονόμου.


Ο άνθρωπος που ήταν για λίγα 24ωρα βουλευτής μετά τις εκλογές του Μαΐου 2012 και έχασε την έδρα του μετά τις δεύτερες εκλογές εκείνης της χρονιάς διεκδικεί εκ νέου μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, μιλάει για τον τόπο του και ως ψυχίατρος που είναι αναλύει τον ψυχολογικό αντίκτυπο της προεκλογικής περιόδου στους υποψηφίους.


«Στο Μαξίμου είναι ένοικοι, ας το καταλάβουν καλά»

«Ουδείς αναντικατάστατος», δηλώνει ο Γιώργος Οικονόμου αναφορικά με την κόκκινη γραμμή του «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας» που έχει θέσει η Χαριλάου Τρικούπη. Χαρακτηρίζοντας την πρόταση αυτή βιώσιμη και χρήσιμη –«είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα»– ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων σχολιάζει πως «η αυτοδυναμία, όπως απέδειξε ο κ. Μητσοτάκης, οδηγεί στην αλαζονεία και δεν επιλύει κανένα πρόβλημα – είναι πρόβλημα».



Ο ίδιος προκρίνει μια σοβαρή προγραμματική συνεργασία ως τη λύση στα προβλήματα της χώρας. Όπως λέει, στην Ελλάδα αν και στα 8 από τα 12 τελευταία χρόνια είχαμε κυβερνήσεις συνεργασίας, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κουλτούρα συνεργασιών στη χώρα μας και πρέπει επιτέλους να την αποκτήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.