Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Νικολάου Τσιούκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο


Στην αρχαία Αθήνα, τόσο ο Σόλων όσο και ο Περικλής, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια  προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους γύρω από θέματα που σχετίζονταν με την πόλη τους, ώστε να τους καταστήσουν ενεργά  και δραστήρια μέλη της Εκκλησίας του Δήμου. Όσοι δε, παρέμεναν παγερά αδιάφοροι, έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα. Δεν είχαν ούτε το δικαίωμα του εκλέγειν, αλλά ούτε και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Αυτοί ήταν οι πρόγονοί μας, και γι’ αυτό κατάφεραν να κάνουν την πόλη τους κοιτίδα του Πολιτισμού!

 Έχοντας γαλουχηθεί με αυτές τις αξίες, με αυτά τα ιερά νάματα στα σχολεία που φοίτησα, όνειρό μου από παιδί ήταν, αφού μεγαλώσω, να μπορέσω κι εγώ να γίνω ενεργός πολίτης και να υπηρετήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, συνεργαζόμενος με άλλους συμπολίτες μου, που έχουν τα ίδια οράματα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Θεωρώ λοιπόν, ότι πλέον έφτασε η ώρα! Η ώρα όπου ο τόπος μας  χρειάζεται ταγούς ικανούς, δυναμικούς, με όραμα! Δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο, Λευτέρη Αβραμόπουλο,  επιθυμούμε  να αγωνιστούμε σκληρά, για να δούμε τον δήμο μας να προοδεύει σε όλους τους τομείς. Να γίνει ένας δήμος πρότυπο, όπου πολιτική και θρησκευτική ηγεσία θα έχουν μια αγαστή συνεργασία με απώτερο στόχο την πρόοδο των πολιτών. Όνειρό μας είναι να ζούμε σε ένα δήμο που θα έχει υψηλά στάνταρ φιλοξενίας για επισκέπτες από κάθε γωνιά της υφηλίου, καθιστώντας τους τελικά τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό, αλλά και ένα δήμο που άμεση προτεραιότητα του να είναι η  ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των όποιων προβλημάτων τους. Μπορούμε,  και θα το πετύχουμε,  με τη δική σας εντολή και υποστήριξη!!!

 

Νικόλαος Τσιούκας

Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας

 

 

Βιογραφικό  Σημείωμα

 

Ο Νικόλαος Ι. Τσιούκας είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γεννήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας το 1976.Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τρίμα και πατέρας τριών παιδιών. Εισήχθη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων και μετά την αποφοίτησή του , εργάστηκε σε υπηρεσίες Ασφαλείας των Αθηνών, σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Γρεβενών και από το έτος 2014 υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Μετεώρων.

Κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης χειρίζεται θέματα ενδοοικογενειακής βίας και περιπτώσεις που άπτονται της κακοποίησης ζώων. Επίσης, εκπαιδεύτηκε στη σχολή Πολιτικής Άμυνας σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.

Επί σειρά ετών διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Στις φετινές δημοτικές εκλογές ευελπιστεί ότι οι συμπολίτες του με την ψήφο τους θα του δώσουν την ευκαιρία, αξιοποιώντας  τις γνώσεις και τις ικανότητές του, να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.