Τελευταίες Ειδήσεις

Με δυναμικής εκλογής ο Γιώργος Ηλιάδης σε Βασιλική, Σαρακίνα, Θεόπετρα και Βυτουμά




Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως ρυθμιστής αλλά και ως δύναμη ευθύνης για να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Το μήνυμα αυτό ήταν ξεκάθαρο στις επισκέψεις του Γιώργου Ηλιάδη σε Βασιλική, Θεόπετρα, Σαρακίνα και Βυτουμά με τους πολίτες πανέτοιμους για την πραγματική επιλογή  ανανέωσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη δυναμική της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στην πόλη των Τρικάλων, συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού. Τη Δεύτερα το απόγευμα βρέθηκε σε χωριά του Δήμου Μετεώρων, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους πολίτες για τα πραγματικά προβλήματα. Για το υψηλό καλλιεργητικό κόστος  και τις μειωμένες τιμές των αγροτικών προϊόντων και τις ξεκάθαρες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την πρωτογενή παραγωγή που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα.

Με  μείωση του κόστους παραγωγής ειδικά για τα αγροτικά εφόδια και τα καύσιμα, με μηδενισμό του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για την περίοδο της κρίσης.

Με στήριξη ενεργειακών κοινοτήτων μεταξύ αγροτών, για παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

Καθολική προστασία της αγροτικής γης από κατασχέσεις.

Με καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και ενισχύσεων των αγροτών.

Επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης ΕΛΓΑ ,με επέκταση της κάλυψης καταστροφών

«Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ βγαίνει μόνο ΠΑΣΟΚ. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσουν ένα παλιό παρελθόν τα δύο συστήματα εξουσίας, Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις κράτος δικαίου, μια ανθεκτική και συνεκτική κοινωνία, δίκαιη ανάπτυξη, ευημερία για όλους τους πολίτες» τόνισε ο κ. Ηλιάδης με τους παραβρισκόμενους να δίνουν  το μήνυμα της νίκης για το νεαρό υποψήφιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.