Τελευταίες Ειδήσεις

Αίγινα: Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σε τροχαίο έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου


Τραυματισμός τριών παιδιών έξω από το μοναστήρι του  Αγίου Νεκταρίου από πούλμαν, σήμερα το μεσημέρι μετά τις 12. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του aeginaportal.gr, το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο.



Τα τρία παιδιά που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν.


Πρόκειται για μαθητές οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι επισκέπτες στο νησί. Με την κίνηση του πρώτου οχήματος βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.


Όπως ανέφερε στον realfm 97,8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Στραβελάκη και την Ελισάβετ Σαλαμάρα ο Θεοδόσης Πάνου, το ατύχημα συνέβηόταν λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο χτύπησε σε τουριστικό λεωφορείο που εκείνη την ώρα παραλάμβανε παιδιά από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δυο έχουν τραυματιστεί ελαφρά και το τρίτο έχει τραυματιστεί στον θώρακα


Ο οδηγός του ΚΤΕΛ έχει συλληφθεί.


Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη οι τρεις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.