Τελευταίες Ειδήσεις

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στα Τρίκαλα!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η μαζική προσέλευση των Τρικαλινών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Πολίτες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν ασφυκτικά τον χώρο της συγκέντρωσης, ενώ με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του υποψηφίου Βουλευτή δημιούργησαν θριαμβευτικό κλίμα για την τελική νίκη στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου.

Όντως, ολόκληρος ο πεζόδρομος της Ασκληπιού πάλλονταν από τις εκδηλώσεις και τα συνθήματα των παλιών και νέων φίλων του κ. Μικέλη Χατζηγάκη σε κάθε πρόταση της ομιλίας του!

“Είναι χρέος μου να βάλω πλάτη για να στηρίξω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου” τόνισε κ. Μικέλης Χατζηγάκης καλώντας το πολυπληθές ακροατήριό του να του δώσει “μια ευκαιρία” προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα λόγια, πράξεις.

Αναφέρθηκε πως είναι ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, έχει σπουδάσει το αντικείμενο έχοντας εργασιακή εμπειρία στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση και έχει μάθει να δίνει λύσεις στα σύνθετα προβλήματα της εποχής μας που είναι μεν διεθνή αλλά επηρεάζουν την τοπική μας οικονομία.

Καταθέτοντας τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων που βασίζονται αφενός στην στήριξη της αγροτικής οικονομίας και αφετέρου στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που θα προσελκύσει νέους επενδυτές και επιπλέον επισκέπτες στο νομό μας, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε από τους συμπολίτες μας να επιλέξουν τον καλύτερο, αυτόν που η πορεία του είναι διαυγής, αυτόν που αντιλαμβάνεται την πολιτική ως ένα εργαλείο για την βελτίωση των συνθηκών των πολιτών.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.