Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Οικονόμου


Την είδηση του θανάτου του γιατρού  και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Οικονόμου, ανήγγειλε πριν από λίγο ο γιος του Γιώργος .

Ο Χρήστος Οικονόμπου έφυγε σε ηλικία 89 ετών ήταν  βουλευτής Τρικάλων για 23 χρόνια,


Ο  γιός του,  Γιώργος Οικονόμου,βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έγραψε  το εξής μήνυμα στο fb: “Η Ρένα, η Βάσια, ο Μιχάλης, η Βασίλκα και εγώ με λύπη ανακοινώνουμε ότι έπειτα από 89 σπουδαία χρόνια, ο αγαπημένος μας Χρήστος πέθανε. Ο Χρήστος Οικονόμου ήταν ένας άνδρας υψηλού χαρακτήρα και ο καλύτερος πατέρας που ένας γιος ή μια κόρη μπορούσε να ζητήσει. Ολη η οικογένεια έχει βαθιά ευγνωμοσύνη για τη ζωή και την αγάπη που μας έδωσε.

Είμαστε, επίσης, ευγνώμονες για τη συμπόνοια εκείνων που τον φρόντιζαν και προσεύχονταν για τον πατέρα αλλά και για τα συλλυπητήρια των φίλων και συμπολιτών μας”.


Ο Χρήστος Οικονόμου γεννήθηκε το 1935 στον Πειραιά,  με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ήταν βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ για 23 χρόνια, από το 1977 μέχρι το 2000, και διετέλεσε υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τον Ιούνιο του 1988 μέχρι τον Ιούλιο του 1989.


Κηδεύεται στις 12 μ. της Τρίτης εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.