Τελευταίες Ειδήσεις

Ομαλά και με ικανοποιητική συμμετοχή οι εκλογές στην Καλαμπάκα

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθησαν οι εθνικές εκλογές στα εκλογικά τμήματα της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών να αναλαμβάνουν καθήκοντα για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Ως είθισται κάποια μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν στις θέσεις τους το πρωί αλλά δεν  δημιουργήθηκαν προβλήματα καθώς από πλευράς Δήμου δόθηκαν λύσεις και ως εκ τούτου η ψηφοφορία γίνονταν κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Οι πρώτοι εκλογείς εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί στα εκλογικά τμήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ενώ η ροή άρχισε να αυξάνεται λίγο μετά τις 10 και κορυφώθηκε μέχρι τη μια μετά το μεσημέρι ενώ συνεχίστηκε μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Αξιοσημείωτο της εκλογικής διαδικασίας ήταν το γεγονός ότι αυτή εξελίχθηκε ομαλά, σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα ενώ δεν υπήρξε κάποια περιστατικό που να ταράξει τα ήρεμα νερά και όλοι περίμεναν όπως έλεγαν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα με την ευχή και την επιθυμία η πολιτική την επομένη των εκλογών να έχει προτεραιότητα τον άνθρωπο και την αξιοπρεπή διαβίωσή του μέσα σε ένα κράτος δικαίου.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.