Τελευταίες Ειδήσεις

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις για τον Θανάση Λιούτα


Με δύναμη στηρίζουν τον εκ νέου υποψήφιο βουλευτή οι κάτοικοι στα χωριά της Φαλώρειας

Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Φαλώρειας, τα οποία επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου.

Καλονέρι, Μεγάλο και Μικρό Κεφαλόβρυσο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εκ νέου υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στέλνοντας το μήνυμα της νίκης που έρχεται την 21η Μαΐου.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν και να μιλήσουν μαζί του, δηλώνοντας ότι θα τον στηρίξουν με μεγάλη δύναμη καθώς όπως είπαν «στάθηκες δίπλα μας με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Έδειξες πως είσαι ένας από εμάς, για εμάς».

Από την πλευρά του, εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή και αποδοχή που του επεφύλασσαν οι κάτοικοι, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε πως «ο μόνος δρόμος στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε, είναι ο δρόμος των έμπρακτων λύσεων για τον τόπο μας και για κάθε σπίτι! Τον δρόμο αυτόν ακολούθησα, ακολουθώ και θα ακολουθώ πάντα».

Νωρίτερα, ο Θανάσης Λιούτας παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που γίνονται με λαμπρότητα στην πόλη μας προς τιμήν του Αγίου Βησσαρίωνος.

 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.