Τελευταίες Ειδήσεις

Με αέρα νίκης ο Κώστας Σκρέκας σε Πηνειάδα, Ζάρκο και Γριζάνο

Με τον αέρα της νίκης που πιστοποίησε η  επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα η οποία έδειξε ότι οι πολίτες γνωρίζουν, συγκρίνουν, εμπιστεύονται και θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Σκρέκας επισκέφθηκε την Παρασκευή (12 Μαΐου) την Πηνειάδα, το Ζάρκο και το Γριζάνο όπου τον περίμενε ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών του.

Ο Τρικαλινός υπουργός ζήτησε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάνε το Νομό Τρικάλων ακόμη πιο ψηλά με νέα έργα τα οποία θα έρθουν να προστεθούν σ’ όλα όσα έγιναν αυτά τα τέσσερα περίπου χρόνια.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να δώσουν και σ’ αυτόν τη δύναμη, να στηρίξει ξανά τον τόπο του μέσα από μια σειρά ενεργειών και δράσεων, όπως έπραξε, με 80 έργα πνοής, ύψους 180 εκατ. ευρώ που υλοποιούνται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες του Νομού Τρικάλων.

«Στόχος μου, τα Τρίκαλα να γίνουν επιλογή ζωής. Όραμά μου, να βελτιώσω την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και να δημιουργήσω όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι μας να παραμείνουν στο τόπο που τόσο αγαπούν», τόνισε ο Τρικαλινός υπουργός με τους συγκεντρωμένους να πιστοποιούν την εμπιστοσύνη με θερμά λόγια και ζεστό χειροκρότημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.