Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο Ηλίας Βλαχογιάννης


Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφθηκε ο πρ.Νομάρχης-Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και πολίτες του Νομού μας.

Τον Ηλία Βλαχογιάννη υποδέχτηκαν εγκάρδια ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Μήτραινας ,ο Αν. Διευθυντής Αστ. Διευθυντής Θανάσης Καπάς, τα στελέχη και το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτισε τους πρώην συναδέλφους του και τους συγχάρηκε για το δύσκολο και κρίσιμο έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία των τοπικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων και Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA),με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

“Ως πρώην συνάδελφος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Νομάρχης και Βουλευτής , γνωρίζω απο πρώτο χέρι τα προβλήματα της Υπηρεσίας και του Προσωπικού.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας,στα δίκαια αιτήματα σας.

Ως Βουλευτής θα συνεργαστώ στην επόμενη Βουλή και Κυβέρνηση μαζί σας,για την εξεύρεση ικανοποιητικων λύσεων στα προβλήματά σας”,τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

 

         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.