Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη μεγάλη τιμή, για τη μεγάλη στήριξη.


Τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, από άκρη σε άκρη του Νομού που στήριξε την προσπάθειά του, αναγνωρίζοντας τον αγώνα του καθ’ολη τη διάρκεια της τετραετίας,
ευχαρίστησε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Από την καρδιά του ευχαρίστησε ο Θανάσης Λιούτας τις πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας, που τον στήριξαν μαζικά και σε αυτές τις εκλογές. Ο Θανάσης Λιούτας διατήρησε τη δεύτερη θέση, αυξάνοντας κατά πολύ τον αριθμό των ψήφων που έλαβε σε σχέση με το 2019, δίνοντας έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Αγώνα θέσεων. Αγώνα έμπρακτων αποτελεσμάτων για την τοπική μας κοινωνία. Έναν αγώνα που αναγνωρίστηκε από τους πολίτες.

 

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, «Όλοι μαζί, με τους πολίτες, δώσαμε τη μεγάλη μάχη! Δίπλα στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος οδήγησε την παράταξή μας σε μια τεράστια νίκη, η οποία αποδεικνύει το τεράστιο πολιτικό του κεφάλαιο, και το τεράστιο μέγεθος της εμπιστοσύνης από την ελληνική κοινωνία. Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με μεθοδικότητα, στόχευση και ξεκάθαρο τον στόχο για μια Ελλάδα, για μια πατρίδα, που θα πηγαίνει πάντα μπροστά, είναι δύναμη αξιοπιστίας, δύναμη ευθύνης, δύναμη ανάπτυξης και η μόνη αξιόπιστη επιλογή διακυβέρνησης», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.