Τελευταίες Ειδήσεις

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός της ανακομιδής των ι. λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

 Με την προσήκουσα λαμπρότητα, με πλήθος κόσμου και σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό  τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευης 19 του μηνός Μαΐου ε.έ., ο Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός, επί τη εορτή της   Ανακομιδής και Μετακομιδής του ιερού λειψάνου του μεγάλου Ιεράρχου της Εκκλησίας μας Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Της Ιεράς πανηγύρεως συμμετείχαν ο αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Ευάγγελος Σαμαράς της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό, και ο εφημέριος του ιερού ναού πατήρ Κωνσταντίνος Γιώτας. Τους ιερούς ύμνους απέδωσαν ο πρόεδρος του Σωματείου ιεροψαλτών Τρικάλων κ Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ο Πρωτοψάλτης του ιερού ναού Αθανάσιος Τζέλης, οι ιεροψάλτες Χολέβας Κλεομένης και Δήμου Κλεομένης  και η νεοσύστατη εκκλησιαστική χορωδία γυναικών της ενορίας του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.Στο τέλος προσφέρθηκε η παραδοσιακή φασολάδα σε όλους τους πιστούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.