Τελευταίες Ειδήσεις

Χαλαρή βραδιά συζήτησης με τους δημοσιογράφους για τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ




Μια χαλαρή βραδιά συζήτησης μεταξύ τυρού και αχλαδίου με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, είχαν το βράδυ της Παρασκευής τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ταβέρνα «Μηλίτσης» της πόλης.


Στη όμορφη και σε πολύ καλό φιλικό κλίμα βραδιά, παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα, η νέα Βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη και οι Γιάννης Χάϊδος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Λευτέρης Τσικρικάς και Πέρυ Χαρτοπούλου, τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του κόμματος, ο πρώην Βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος και ο Αντιστράτηγος ε.α. και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Πουλιανίτης, που ήταν και ο βασικός διοργανωτής της βραδιάς.


Από το τραπέζι, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές για το άτυχο εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, που έφερε πίσω το ΣΥΡΙΖΑ 20 και πλέον μονάδες από τη ΝΔ. Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνουμε πίσω μας το αποτέλεσμα και ακολουθούμε πιστά τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, κάνουμε νέο άνοιγα στη κοινωνία, ριχνόμαστε συντεταγμένα και δυναμικά στη μάχη αυτών των εκλογών, γιατί ας μην ξεχνάμε πως όλα ξεκινάνε από την αρχή στη κάλπη της 25ης Ιουνίου.


Το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλές ακόμα παρόμοιες πρωτοβουλίες από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένονται αφίξεις στα Τρίκαλα πρωτοκλασάτων στελεχών και πρώην Υπουργών, που θα έρθουν να τονώσουν το ηθικό των ψηφοφόρων και να συμβάλουν στην αντιστροφή του κλίματος, που αυτή την στιγμή είναι εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.