Τελευταίες Ειδήσεις

Στις δημόσιες υπηρεσίες των Τρικάλων ο Χατζηγάκης

“Κορυφαίες προτεραιότητες των δημοσίων υπηρεσιών είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και η αποδοτικότερη εργασία των υπαλλήλων τους προς την κατεύθυνση ενός ποιοτικότερου κράτους”, τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δημόσιες υπηρεσίες των Τρικάλων.

“Για να γίνουν αυτά”, συνέχισε, “χρειαζόμαστε ένα αξιοκρατικό, αναβαθμισμένο ψηφιακά και σύγχρονο δημόσιο τομέα με καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους που να διαθέτουν όλη την υλικοτεχνική υποδομή για να κάνουν σωστά την δουλειά τους.” Πράγματι οι πολίτες έχουν αντιληφθεί πως καλύτερο κράτος σημαίνει αποτελεσματικότερες δημόσιες υπηρεσίες που θα μπορούν να εξυπηρετούν ταχύτερα τους ίδιους.

“Δεν έγιναν όλα όσα θα θέλαμε, όπως για παράδειγμα η ολοκληρωτική ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών στο δημόσιο”, είπε ο κ. Χατζηγάκης. “Όμως στην επόμενη 4ετία η αναβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι πρώτη προτεραιότητά μας, και θα ολοκληρωθεί”.

“Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω στον εκσυγχρονισμό του δημοσίου αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής προκειμένου πολίτες και επιχειρηματίες να απεμπλακούν από χρονοβόρες γραφειοκρατίες”.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.