Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΤΑΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ


Με αφορμή την επικριτική στάση του συνταξιούχου – εκπαιδευτικού και επονομαζόμενου Πρεβέντη Κωνσταντίνου, γνωστού στην κοινή γνώμη για τις «θεωρητικές του αρετές» και με αιτία τις δράσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Μετεώρων με το δήμο MioveniArges, εκφράζουμε τη λύπη μας αλλά και τη δυσαρέσκειά να ασχοληθούμε για άλλη μία φορά με τον εν λόγω Κύριο καθώς αρέσκεται στο «να ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη».

Διαβάζοντας λοιπόν ένα κείμενο «εμπνευσμένο» από τον εν λόγω σύγχρονο διαχρονικά κριτή και επικριτή όλων των εξελίξεων στα τοπικά δρώμενα, κρίνεται μάλλον αυτονόητο το επίπεδο της ζηλοφθονίας που συχνά κρύβεται πίσω από την προσποίηση και το ψεύτικο χαμόγελο.

Εξαντλώντας την αρνητική προκατάληψη προς τη δημοτική Αρχή, αναζητώντας συναισθηματικό καταφύγιο προς πάσα κατεύθυνση και πράττοντας με την απόλυτη απραξία επιβεβαιώνει την υφιστάμενη άποψη που το κοινωνικό σύνολο έχει διαμορφώσει για τον ίδιο.

Η τοπική κοινωνία έχει κουραστεί και κορεστεί από την ανικανότητα , τη φλυαρία με τα μακροσκελή κείμενα που χάνουν το νόημά τους και την ξεπερασμένη αντίληψη να αποτελεί τροχοπέδη εκπέμποντας τοξικότητα τόσος για το άμεσο περιβάλλον του όσο και για την κοινωνία ολόκληρη.

Αν και εκπαιδευτικός, αντί να προάγει τον πολιτισμό και τις διεθνείς σχέσεις, προσπαθεί να αποδομήσει το καθετί αντί να αποδημήσει από την τοπική κοινωνία η οποία ήδη τον έχει θέσει ως ξένο σώμα. Όσο και αν φιγουράρει σε κάθε εκδήλωση, ο σκοπός της παρουσίας του είναι εμετικός.

 

Από το Γραφείο του Δημάρχου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.