Τελευταίες Ειδήσεις

Με αερά νίκης η έλευση του Κυβερνητικού κλιμακίου


Με την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία για την διακυβέρνηση της χώρας και ότι θα κόψει πρώτη το νήμα των εκλογών με διαφορά, σήμερα επισκέφθηκε τα Τρίκαλα, κυβερνητικό κλιμάκιο.

Το κλιμάκιο βρέθηκε στην πόλη, μια ημέρα πριν την έλευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται αύριο στα Τρίκαλα στις 11 το πρωί, όπου θα επισκεφθεί το περίπτερο του κόμματος στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στη συνέχεια στο Μουσείο «Τσιτσάνη», όπου θα πραγματοποιηθεί  η τηλεμαχία (debate)  του Συμβουλίου Νέων διαδικτυακά ανάμεσα σε εκπροσώπους των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», παρουσία των υποψηφίων βουλευτών Κώστα Σκρέκα, Θανάση Λιούτα, Κατερίνας Παπακώστα, Ηλία Βλαχογιάννη, Μικέλη Χατζηγάκη και Χαράς Ξάνθη, τοπικών φορέων, μελών και στελεχών του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης τόνισε ότι στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η προγραμματική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία για την επόμενη τετραετία.

« Η πρόταση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες για το πώς θα καταστήσουμε ισχυρή οικονομικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά τη χώρα μας. Για αυτό καλέσαμε τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς, ώστε να γνωστοποιήσουμε και να συζητήσουμε πάνω σε αυτό» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει ένας απολογισμός του κυβερνητικού έργου.

 Εκτός, από τον κ. Κοντογεώργη για το έργο της Κυβέρνησης μίλησαν οι Πετραλιάς Θάνος, ΓΓ Δημοσιονομικής πολιτικής, Σκάλκος Δημήτρης ΓΓ Δημοσίων επενδύσεων και εταιρικού συμφώνου για το πλαίσιο ανάπτυξης ( ΕΣΠΑ), Σδούκου Αλεξάνδρα ΓΓ Ενέργειας και ορυκτών πρώτων υλών, Μπακογιάννης Ευθύμης, ΓΓ Χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος, Θεμιστοκλέους Μάριος, ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μπαγινέτας Κώστας, ΓΓ Αγροτικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων, Καρασιώτου Παυλίνα,  ΓΓ Κοινωνικών ασφαλίσεων, Χριστόπουλος Λεωνίδας, ΓΓ Ψηφιαξης Διακυβέρνησης και απλούστευσης διαδικασιών και Πρωτοψάλτης Σπύρος, Διοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.