Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Ηλιάδη, ένα βήμα πριν τη Βουλή!

Πρώτη προεκλογική συγκέντρωση το απόγευμα της Πέμπτης από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ηλιάδη που με τη μαζικότητα και τον παλμό της,  έδωσε και το μήνυμα ότι πρώτος αυτός θα κόψει το νήμα εκλογής, κλειδώνοντας την έδρα , τόσο για το ΠΑΣΟΚ, όσο και για τον ίδιο στο Νομό Τρικάλων.

Η πολιτική εκδήλωση εντυπωσιακή και καινοτόμα. Στο χώρο της μουσικής σκηνής AKRON, ο οποίος φιλοξένησε μια διαφορετική προεκλογική ομιλία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο υποψήφιος βουλευτής αλλά είχαν ρόλο και τα οπτικοακουστικά  μέσα, δίνοντας ένα πανηγυρικό τόνο στην πολιτική συγκέντρωση.

Στελέχη του κόμματος, φίλοι και νέοι άνθρωποι παραβρέθηκαν στην εντυπωσιακή συγκέντρωση, στέλνοντας δυνατό μήνυμα νίκης και ανανέωσης για το βράδυ τη 21ης Μαΐου.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο επί χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης που στάθηκε στην εντυπωσιακή, για την ηλικία του επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση, αλλά και την διαρκή παρουσία του στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την υποδοχή των φίλων και συντρόφων, πραγματοποίησε  μία μεστή πολιτική ομιλία με τους παραβρισκόμενους να τον διακόπτουν συχνά με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι

-Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ, δυνατό, καθαρό, ανανεωμένο!

-Ο άνεμος της αλλαγής του ΠΑΣΟΚ φυσάει, ξανά, με τον Νίκο Ανδρουλάκη!

-Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκης και Τσίπρας,  ανησυχούν για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ.

-Επιστρατεύουν το μιντιακό σύστημα για να μας πλήξουν, με ψευτοδιλήμματα αλλά και φαύλες δημοσκοπικές εκτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος για ένα και μόνο σκοπό.

…Γιατί έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην καρέκλα της εξουσίας όταν για μας προτεραιότητα είναι η κοινωνία και η πατρίδα.

Συνεχίζοντας υπογράμμισε:

«Μας ρωτάνε με ποιον θα πάει το ΠΑΣΟΚ, πως θα κυβερνηθεί η χώρα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντά δυνατά και καθαρά. Με την κοινωνία που δοκιμάζεται για να αλλάξουμε μαζί τη χώρα.   Εμείς υπηρετούμε ένα διαφορετικό πολιτικό αξιακό σύστημα σε σχέση με τα άλλα κόμματα. Δεν έχουμε καμία σχέση με πολιτικές που μοιράζουν πλούτο, ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης μόνο σε λίγους αφήνοντας στο περιθώριο την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Εμείς λέμε αξιοποίηση κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης στον τομέα της Υγείας, έναντι της σημερινής πραγματικότητας όπου 68 εταιρίες έχουν μοιραστεί 1,2 δις σε μία ανευ προηγουμένου αναδιανομή του πλούτου προς όφελος των λίγων και ισχυρών». Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έγκαιρα κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Για μία πραγματική δίκαιη κατανομή του πλούτου.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έθεσε το ζήτημα της κοινωνικής κατοικίας στο πρότυπο της υλοποίησής της από προοδευτικές κυβερνήσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι που πρότεινε την ριζική αλλαγή στόχευσης των ευρωπαϊκών πόρων και ιδιαίτερα του Ταμείου Ανάπτυξης, ώστε να στηριχτούν η εγχώρια παραγωγή,  οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο πρωτογενής τομέας, η δίκαιη πράσινη μετάβαση.

Ένα νέο εθνικό παραγωγικό μοντέλο με πρωταγωνιστή  την πραγματική παραγωγή και τη διασύνδεση  του τουρισμού με όλους τους κλάδους με την αγροτική παραγωγή που αφορά άμεσα και το δικό μας τόπο.

Είναι αυτό το μοντέλο που θα επιτρέψει τους αγρότες των Τρικάλων να δώσουν υπεραξία στην παραγωγή τους η οποία θα διασυνδεθεί με τη δυναμική που αναπτύσσει το τόπος στον τουριστικό κλάδο.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις που θα πυροδοτήσουν την δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα για να πατάξουμε τον εφιάλτη της ανεργίας όχι με επιδόματα ανεργίας αλλά με επίδομα εργασίας».

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στη Φώφη Γενημματά λέγοντας πως «δεν είναι εδώ  μια σπουδαία γυναίκα που μας έδειξε το δρόμο. Που μας δίδαξε τι σημαίνει να υπηρετείς αξίες, αρχές  και να είσαι πάντα κοντά στον άνθρωπο.

Δεν είναι εδώ η αγαπημένη μας Φώφη Γεννηματά που μας κράτησε όρθιους στα δύσκολα και χάραξε το δρόμο για την ολική επαναφορά της παράταξης στο πολιτικό προσκήνιο.

Η ίδια μπορεί να λείπει είναι όμως εδώ το χαμόγελο της αισιοδοξίας της.

Οι αξίες και οι αρχές που αποτελούν οδηγό μας για το μέλλον και την ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Ο κ. Ηλιάδης διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι θα είναι πάντα δίπλα τους:

Η προσπάθεια μου θα είναι να είμαι πάντα εκεί, σε κάθε δίκαιο αίτημα.


Με την μοναδική ισχύ που μας δίνουν οι αρχές και οι αξίες.

Χωρίς δεύτερες σκέψεις , χωρίς πλάγιους συμβιβασμούς για ένα αδειανό πουκάμισο εξουσίας, για μια καρέκλα που δεν έχει νόημα να καθίσεις αν δεν υπηρετείς τον άνθρωπο.

Αυτή είναι η προίκα μου μέχρι σήμερα.

Να υπερασπίζεσαι  και στην πολιτική αλλά και στην ζωή την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια, την αυθεντικότητα, την ανθρωπιά.

Να υπερασπίζεσαι τον αδύναμο, τον ευάλωτο, τον άνθρωπο που έχει ανάγκη

Αυτή η επιλογή ζωής με  δυναμώνει καθημερινά με τη σχέση που αναπτύσσουμε μαζί

Αυτήν η επιλογή ζωής   με καθορίζει απ’ όταν οι γονείς μου μίλησαν πρώτη φορά για την ζωή.

Γιατί αυτή η  επιλογή ζωής  με κάνει να ονειρεύομαι και να αισιοδοξώ για το μέλλον.

 

Ο Γιώργος Ηλιάδης έπεισε αλλά και συγκίνησε με τους παραβρισκόμενους με το δυνατό χειροκρότημα και τις επευφημίες,  να του δίνουν την ώθηση για ουσιαστική ανανέωση με ένα νέο άνθρωπο στη Βουλή.





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.