Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Σιμορέλης- Οι εκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα


Οι εθνικές εκλογές της Κυριακής μοιάζουν πολύ με δημοψήφισμα. Οι ψηφοφόροι καλούνται να αξιολογήσουν την τετραετία του K. Μητσοτάκη και να αποφασίσουν αν πρέπει να του δώσουν την ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά ή όχι. 

  Το επιτελείο του Μαξίμου, σε συνεργασία με τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, να προβάλλει μία ψεύτικη εικόνα επιτυχίας και να κρύψει τις  ευθύνες για τις πληγές που προκάλεσε η κυβερνητική πολιτική στην κοινωνία.

Θέλουν να ξεχάσουμε: 

Τους νεκρούς της πανδημίας, τις φωτιές που κατέκαψαν την Εύβοια, τα οικονομικά και ηθικά σκάνδαλα, τον ασφυκτικό έλεγχο της πληροφόρησης, την ακρίβεια και την προκλητική εύνοια σε ημετέρους ολιγάρχες, το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών και τόσα άλλα. 

Θέλουν να πιστέψουμε: 

Ότι οι οικονομικές επιτυχίες είναι αξιοθαύμαστες και οφείλονται στον πρωθυπουργό που τον λιβανίζουν κάθε μέρα για να κρύψουν ότι δεν έχει ούτε τις ικανότητες ούτε τα ηγετικά προσόντα για να είναι στο τιμόνι της χώρας.

Στην αποτυχημένη κυβέρνηση και στο καθεστώς Μητσοτάκη που έκανε επί τέσσερα χρόνια κανόνα την κοινωνική αδικία ο ελληνικός λαός έχει την Κυριακή την ευκαιρία να δείξει την πόρτα της εξόδου. 

 Η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί από μια κυβέρνηση προοδευτικής, προγραμματικής συνεργασίας μακράς πνοής. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. νικητή το βράδυ της 21ης Μαΐου η περιπέτεια και το πισωγύρισμα στα οποία μας ανάγκασε η χειρότερη Δεξιά της Μεταπολίτευσης θα τελειώσουν. 

 Ο Μητσοτάκης και αυτοί που τον στηρίζουν φοβούνται την δύναμη του λαού. Οι απλοί πολίτες όμως που αγωνιούν πώς θα βγει ο μήνας έχουν κάθε λόγο να δώσουν  με την ψήφο τους τη Νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.