Τελευταίες Ειδήσεις

« Μια οφειλόμενη απάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου»


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Σήμερα-χθες δυστυχώς είδε το φως της δημοσιότητας ένα κατάπτυστο δελτίο τύπου προερχόμενο από το γραφείο του δημάρχου προς το πρόσωπό μου ,που δυστυχώς μόνο θλίψη και αηδία προκαλεί εξ αιτίας της τραγικής του αθλιότητας και της δυσωδίας που αποπνέει.

Ο θρασύτατος κρυπτόμενος πίσω από τον δήμαρχο «γνωστός – άγνωστος» συντάκτης του δελτίου τύπου – προφανώς επέλεξε για λογ/σμό του δημάρχου να καταφύγει σε φράσεις μίσους ,σε μια προσπάθεια –ύστατης επιλογής- επηρεασμού της εκλογικής συμπεριφοράς ,η οποία οδηγεί τον δήμαρχο στα τάρταρα!!!

Φίλοι μου αγαπημένοι

Αποδεικνύοντας την εμπάθεια και το ήθος που τον διακρίνει και μη ανεχόμενος πλέον άλλη κριτική ο δήμαρχος ,επέλεξε να πλήξει το κύρος ,την υπόληψη και την ηθική ακεραιότητά μου με τόσο ανέντιμο τρόπο!

Επέλεξε αυτοβούλως, με ενορχηστρωμένη παραποίηση αξιών και ιδεών να αμαυρώσει την προσφορά μου στην τοπική κοινωνία από θέσεις ευθύνης για πάνω από 10 έτη, ικανοποιώντας  έτσι τους θιασώτες του διχασμού.

Αντί να απολογηθεί για τα 4 χρόνια παντελούς απραξίας και στασιμότητας στον δήμο Μετεώρων,υιοθετεί  μια  στρατευμένη αυτογελοιοποίησή του,φτάνοντας στο ναδίρ της χυδαιότητας.

Κύριε Δήμαρχε

Ο τόπος μας και τα παιδιά μας δεν αξίζουν δυσώδεις συμπεριφορές και νοοτροπίες κι αυτό είναι κάτι που εμείς ως «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» ,θα το περιφρουρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σας πληροφορώ λοιπόν πως εγώ θα συνεχίσω να ενεργώ με γνώμονα την δική μου ηθική και αξιοπρέπεια και θα ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μας,προτάσσοντας τις αξίες που μου υπαγορεύει η δική μου συνείδηση και όχι ο λαϊκισμός και οι δικές σας μεθοδεύσεις.

Κύριε Δήμαρχε

 Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δεν εκβιάζομαι και δεν πτοούμαι από κάθε είδους επικοινωνιακή καμπάνια κιτρινισμού και δολοφονίας χαρακτήρων

Ο Δήμος Μετεώρων θα γυρίσει σελίδα οσονούπω με την νέα δημοτική αρχή του Λευτέρη Αβραμόπουλου και θα πάει ψηλά ,εκεί  που πραγματικά αξίζει και εσείς θα παραμείνετε ως η πλέον θλιβερή ανάμνηση για τον τόπο μας.

Κλείνοντας και κοιτώντας σε στα μάτια θα σου θυμίσω την ρήση του μεγάλου Αβραάμ Λίνκολν ,πρώην προέδρου των ΗΠΑ:

Μπορεί να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό,

Λίγους όλο τον καιρό ,

Αλλά όχι όλους , όλο τον καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΟΤΙ «ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ»!!!!!!!!!!

                                          Γράφει  ο  Κώστας Πρεβέντης

                   Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

                                          «  ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ »

                                          

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.