Τελευταίες Ειδήσεις

Ανεπανάληπτη «λαοθάλασσα» στα Τρίκαλα για τη ΝΔ και τον Κώστα Σκρέκα

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση έγινε το βράδυ της Παρασκευής, προπαραμονή των εκλογών, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού από τον Κώστα Σκρέκα και αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς για τον ίδιο αλλά και μεγάλης νίκης για τη Νέα Δημοκρατία.

 

Ο Τρικαλινός Υπουργός έκλεισε την προεκλογική περίοδο με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση αμέτρητου πλήθους που κατέκλεισε τον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στέλνοντας σαφές μήνυμα για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Φανερά συγκινημένος ο κ. Σκρέκας από την ανεπανάληπτη παρουσία των Τρικαλινών, τους ευχαρίστησε από την καρδιά του τονίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη, η μεγαλειώδης σας παρουσία εδώ. Αποτελεί χρέος μου προς τον τόπο μου και προς τους συντοπίτες μου, εσάς που με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας, να σας εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων και στα κέντρα των αποφάσεων. Για αυτό και δεσμεύομαι ότι πάντα, από την πρώτη γραμμή, θα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πάνε τα Τρίκαλα μπροστά και η Ελλάδα μας ακόμη πιο ψηλά».

 

Εν μέσω χειροκροτημάτων, ο Τρικαλινός Υπουργός μίλησε για την αλματώδη πρόοδο στην ανάπτυξη της χώρας τα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ., για τις μειώσεις εισφορών και φόρων που ανακούφισαν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τις επιχειρήσεις αλλά και για τα όσα σχεδιάζει η Ν.Δ., για το αύριο της χώρας: «Παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες, κρατήσαμε την ελληνική κοινωνία όρθια. Και τώρα μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Με πολλή δουλειά και οργανωμένο σχέδιο, συνεχίζουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο!».

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να αναλάβω ένα Υπουργείο σημαντικών αποφάσεων. Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια πρωτοφανή ενεργειακή κρίση. Διαθέσαμε πάνω από 9 δισ. ευρώ για την προστασία της κοινωνίας από τις υψηλές τιμές ενέργειας, απορροφώντας το μεγαλύτερο ποσοστό της αύξησης. Χρέος μας είναι να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε αγρότη, σε κάθε επιχείρηση για όσο αυτό χρειαστεί».

 

Οι Τρικαλινές και οι Τρικαλινοί έδειξαν με τη μαζική παρουσία και τη στήριξή τους,  το δρόμο για να παραμείνει ο Νομός στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τον Κώστα Σκρέκα στην καρδιά των αποφάσεων για το καλό του τόπου και των πολιτών και ο Υπουργός, αναφέρθηκε στα πρωτόγνωρης κλίμακας έργα που υλοποιούνται στα Τρίκαλα. Ογδόντα έργα, ύψους 180 εκατ. ευρώ, με πολλαπλά οφέλη και υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία και την οικονομία. Εμβληματικά έργα, που αλλάζουν τη μορφή των Τρικάλων, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναδεικνύουν τα Τρίκαλα σε έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό. Έργα που γίνονται για να δώσουν ζωντάνια στα χωριά, για να παραμείνουν και να δημιουργήσουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους με καλές δουλειές και σύγχρονες υποδομές.

 

Κλείνοντας, ο υποψήφιος βουλευτής, εν μέσω συνεχόμενων χειροκροτημάτων και συνθημάτων για τον ίδιο και τη Ν.Δ. έδωσε το μήνυμα της νίκης για την παράταξη της Ν.Δ. στις εκλογές της 21η Μαΐου: «Η Ν.Δ. είναι η μόνη πολιτική επιλογή σταθερότητας και ανάπτυξης για την Ελλάδα. Στις 21 Μαΐου το μήνυμα του ελληνικού λαού θα είναι ξεκάθαρο. Πάμε μπροστά, πάμε σταθερά, πάμε τολμηρά μπροστά με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Για να φτάσουμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει!».

























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.