Τελευταίες Ειδήσεις

Ο αγώνας και τα αποτελέσματα αναγνωρίζονται – Ηχηρό το μήνυμα στήριξης στον Θανάση Λιούτα

Μεγάλες και πολυπληθείς οι συγκεντρώσεις – Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομος, Γενέσι, Πρίνος, Δενδροχώρι, Βαλτινό

 

 

«Συνεχίζω με όλες και όλους εσάς στο πλευρό μου! Τέσσερα χρόνια, μαζί, με κάθε παρέμβαση, με κάθε πολιτική, αναδεικνύαμε τα ζητήματα του τόπου μας. Σας είχα πάντα μαζί. Σας έφερνα πάντα στο μυαλό μου. Μαζί πετύχαμε λύσεις. Για κάθε ζήτημα – για κάθε δίκαιο αίτημα! Μαζί Συνεχίζουμε!», με αυτά τα λόγια, ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ στον Νομό μας, στην περιοδεία του, στα χωριά, Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομος, Γενέσι, Πρίνος, Δενδροχώρι και Βαλτινό.

 

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των χωριών επικεντρώθηκαν στις πολιτικές που εφαρμόστηκαν από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και από την έμπρακτη πολιτική βούληση για πραγματική στήριξη, για βοήθεια, για ανάπτυξη σε κάθε περιοχή του τόπου μας.

 

Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται με συνέπεια πάντοτε δίπλα τους. Πάντοτε μεριμνά και συνδράμει για τις λύσεις. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, η επαφή του με τους πολίτες, σηματοδοτούσε πάντα έναν ανοικτό δίαυλο επαφής και επικοινωνίας και έναν μεγάλο αγώνα για λύσεις. Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας, δε σταμάτησε ποτέ να συνομιλεί με τις ηγεσίες των Υπουργείων και με κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα για εδώ για τον τόπο και τα χωριά μας. Για τα ζητήματα των κατοίκων και να μιλά για λύσεις … να ζητά λύσεις. Οι κάτοικοι, του αναγνωρίζουν ότι με ειλικρίνεια και με δύναμη πάλεψε για αυτούς. Πάλεψε για τα αιτήματά τους, για τα προβλήματά τους. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα … χειροκρότημα επιβράβευσης, στάθηκαν στο πλευρό του και σε αυτή την περιοδεία. Τους στηρίζει πολύ και η επαφή τους πάντοτε στηρίζεται στον σεβασμό και στην αγάπη που τους δείχνει. Στην πίστη για το μέλλον τους .. για το παρόν και για το μέλλον του τόπου μας.

 






 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.