Τελευταίες Ειδήσεις

Η μεγάλη και δυνατή αποδοχή και υποδοχή του Θανάση Λιούτα στα χωριά της Καλαμπάκας

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν πως ήταν η φωνή τους

Η ώρα της κάλπης της 21ης Μαΐου πλησιάζει και ο κόσμος ακολουθεί δυναμικά και στηρίζει δυνατά τον Θανάση Λιούτα, με φανερή την επίγνωση ότι ο ίδιος στα τέσσερα χρόνια της πρώτης του κοινοβουλευτικής θητείας ήταν μια δυνατή φωνή για την εκπροσώπηση ολόκληρου του τόπου μας. Μια φωνή που έθετε όλα τα ζητήματά μας και που πάλευε για τις κατάλληλες και για τις δίκαιες λύσεις.

Ακριβώς αυτό απέδειξε μια ακόμη περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή στο Νομό μας με την ΝΔ το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου, όπου βρέθηκε στην Οξύνεια, το Κακοπλεύρι, τους Σταγιάδες, την Αγναντιά και τον Ξηρόκαμπο. Η υποδοχή μεγάλη πάνω στα ορεινά μας.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους ζεστές και αληθινές. Όπως πάντα. Και αυτό γιατί οι κάτοικοι ξέρουν πως ο Θανάσης βγήκε μπροστά για κάθε τους πρόβλημα, έτρεξε και πέτυχε λύσεις. Πάνω, οι άνθρωποι του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο Θανάσης Λιούτας γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν και μεθοδικά και άμεσα παλεύει και φέρνει λύσεις. Οι δενδροκαλλιεργητές, οι παραγωγοί μας, οι κτηνοτρόφοι μας, με αξιοπρέπεια, με προκοπή, με αγάπη για τα χωριά τους, με συνεχή αγώνα να δώσουν τα πάντα στις οικογένειές τους, ξέρουν ότι πάλεψε για αυτούς. Για έναν προς έναν.

Για ακόμη μια φορά, πάνω στα χωριά μας, ο υποψήφιος βουλευτής μας, ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές, μίλησε για όσα πέτυχε η Νέα Δημοκρατία αλλά και για τους νέους στόχους για την επόμενη τετραετία.

«Ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων σημαίνει ευημερία από άκρη σ’ άκρη του τόπου μας. Σε κάθε χωριό, για κάθε κοινότητα, για όλους τους πολίτες. Για κάθε σπίτι!»











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.