Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Δριτσέλη με εκπροσώπους του ΕΒΕ και του Επιμελητηρίου Τρικάλων
Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Και Εμπόρων καθώς και το Επιμελητήριο Ν. Τρικάλων επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως αυτό της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους στην ενέργεια, ζητήματα που έχουν θέσει σε υπαρξιακό κίνδυνο και πολλές επιχειρήσεις του Νομού μας.

Η κ.Δριτσέλη ενημέρωσε τους εκπροσώπους των επαγγελματιών των Τρικάλων για τις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στο πρόγραμμα του κόμματος. Συγκεκριμένα, η ρύθμιση των χρεών με διαγραφή μέρους της βασικής οφειλής που δημιουργήθηκε κατά την υγειονομική κρίση, η θέσπιση ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού, η ενίσχυση της ρευστότητας, καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις).

Δέσμευση μιας Κυβέρνησης προοδευτικού χαρακτήρα με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την κ.Δριτσέλη, θα είναι η ενίσχυση των επαγγελματιών του Νομού μας που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και έχουν πληγεί αλλεπάλληλα από την οικονομική κρίση και από την περίοδο της πανδημίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.