Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Ηλιάδης από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων: «Δωρεάν και ποιοτική δημόσια Υγεία για όλους»




Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο Γιώργος Ηλιάδης σε μία ακόμη παρέμβασή του για τα θέματα της δημόσιας υγείας στα οποία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές. Αναφέρθηκε στη συνεχόμενη υποβάθμιση της δημόσιας υγείας η οποία συντελείτε τα τελευταία οκτώ χρόνια από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ  και Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ένα νέο ΕΣΥ προκειμένου να γίνει πράξη το όραμα του Γιώργου Γεννήματα για δωρεάν και ποιοτική δημόσια υγεία για όλους.

Ο ίδιος,  κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις επιλογές και την ασκούμενη πολιτική της ο τομέας της δημόσιας υγείας και περίθαλψης διαρκώς υποβαθμίζεται, ενώ η υποχρηματοδότηση δεν επιτρέπει να υλοποιηθούν ουσιαστικές τομές. Όπως ανέφερε, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει την αύξηση της χρηματοδότησης με τη διάθεση του 10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την υγεία και τις κοινωνικές υποδομές και υπογράμμισε την ανάγκη, άμεσα να γίνει το αυτονόητο πράξη με ένταξη του προσωπικού των νοσοκομείων στο καθεστώς των βαρέων και υγιεινών και αμοιβές που ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο που προσφέρουν.

Ο κ. Ηλιάδης είχε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κώστα Γρηγορίου με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.