Τελευταίες Ειδήσεις

Σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων με πλήθος κόσμου ο Κώστας Σκρέκας


Σ
ε κάθε γωνιά του Νομού  Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος δίνει από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κοινό γνώρισμα των επισκέψεων του Τρικαλινού Υπουργού, την Κυριακή (7 Μαΐου), το απόγευμα σε Παλαιομονάστηρο και Ρίζωμα και το πρωί σε Άγιο Δημήτριο, Γάβρο  και Σκεπάρι, ήταν το μεγάλο πλήθος του κόσμου που τον περίμενε στα χωριά τους για μια ουσιαστική συζήτηση για τις κοινές αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με επιχειρήματα παρουσίασε όλα όσα έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια από την Κυβέρνηση. Για τις αλλεπάλληλες και πρωτοφανείς κρίσεις που αντιμετώπισε με επιτυχία. Για την αποκατάσταση του κύρους της χώρας στο εξωτερικό, με τον Πρωθυπουργό να τυγχάνει του γενικού σεβασμού και της εκτίμησης των ξένων ηγετών. Για τη δική του συμβολή στην επιτυχία του κυβερνητικού έργου, με τις μάχες στις Συνόδους Κορυφής της Ε.Ε. κατά τις οποίες η Ελλάδα πρωταγωνιστούσε καταφέρνοντας να διευρύνει συμμαχίες για να γίνει πράξη το πλαφόν στο φυσικό αέριο. Για τις πρωτοβουλίες στήριξης των πολιτών στην εισαγόμενη ενεργειακή κρίση που πρώτη πήρε η ελληνική κυβέρνηση για να ακολουθήσουν και άλλοι μετέπειτα. Για την ουσιαστική στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής. Για τη μείωση της φορολογίας, η οποία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια εφόσον οι πολίτες στηρίξουν και ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για αυτά που γίνονται στο Νομό Τρικάλων με δεκάδες έργα που φέρνουν τον τόπο μας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων με ένα βασικό σκοπό: Να ενισχυθεί η ανάπτυξη, για καλές δουλειές κυρίως για τους νέους, για να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.