Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα: Χρέος μας η ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας με κάθε μέσο.




Για την τόνωση των ορεινών οικισμών του Νομού, μίλησε κατά την χθεσινή της περιοδεία στα χωριά του Δήμου Πύλης, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία, παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναντήσεις της με τους Τρικαλινούς σε κάθε άκρη του νομού.

 

Η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε στην «ευνοϊκή» συγκυρία, που δημιούργησε η πανδημία, παρακινώντας πολλούς κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων, να επιστρέψουν στα πάτρεια εδάφη για να αναζητήσουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και στις συνθήκες διαβίωσης στους περιφερειακούς οικισμούς του νομού, οι οποίες επιβάλλεται να βελτιωθούν για να κερδίσουν το στοίχημα απέναντι στην απομόνωση των κατοίκων και την οριστική ερήμωσή τους.

 


 

«Είναι χρέος μας, να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την ελληνική περιφέρεια, κινητροδοτώντας ουσιαστικά τους νέους να επιστρέψουν ή να παραμείνουν στον τόπο καταγωγής τους, αλλά και εξασφαλίζοντας ποιοτικά βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης για όλους». Η κ. Παπακώστα, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που πρέπει να δρομολογηθούν, καθώς και για υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, κυρίως δε του γηραιότερου πληθυσμού, τονίζοντας την ανάγκη της ενίσχυσης του αισθήματος ασφαλείας για όλους τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών.

 


 

Ιδιαίτερα, η εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής, αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που προβλέπει χρηματοδότηση άνω των 2 δις ευρώ, για έργα υποδομής σε κάθε περιφέρεια και δήμο της χώρας, αλλά και στην αύξηση των πόρων για τα περιφερειακά ΕΣΠΑ, που ανακοίνωσε κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

 


 

 

«Έχουμε στη διάθεσή μας πολλές ευκαιρίες, χρήσιμα εργαλεία και ικανά στελέχη που μπορούν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των μέσων. Με την ψήφο της 21ης Μαΐου, δίνουμε την εντολή να μπουν ξανά οι μηχανές μπροστά για να συνεχίσουμε το έργο, από εκεί που το αφήσαμε», συμπλήρωσε, παρακινώντας τους τρικαλινούς, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.