Τελευταίες Ειδήσεις

Μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά για τον Ηλιάδη από το χωριό του τη Χρυσομηλιά, αλλά και από Κλεινοβό και Αηδόνα


Ακούραστος και χωρίς καμία διακοπή συνεχίζει τις περιοδείες του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Αυτή τη φορά, περιδιάβηκε τον Κλεινοβό, την Αηδόνα και φυσικά το «χωριό» του, την Χρυσομηλιά, τον τόπο καταγωγής του.

Εκεί, συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς, αλλά και με τους κατοίκους που του επεφύλαξαν θερμή  υποδοχή και μια μεγάλη αγκαλιά.

Ο υποψήφιος βουλευτής δεν παρέλειψε να εκφράσει την περηφάνια του για τον τόπο καταγωγής του. Εξάλλου, η Χρυσομηλιά εκτός από την ομορφιά της, φημίζεται και ως το χωριό με τους περισσότερους πολύτεκνους.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ερημοποίηση των χωριών, αλλά και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στα νεαρά ζευγάρια, ώστε να αποκτήσουν οικογένεια.

 «Η υπογεννητικότητα είναι ένα σοβαρό και κοινωνικό ζήτημα και απαιτεί ευρεία, εφ’ όλης της ύλης και εκτενή διαβούλευση με την κοινωνία» ανέφερε ο Γιώργος Ηλιάδης και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι  ο μόνος τρόπος να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα προοπτικής και ελπίδας για τον ελληνικό λαό.

Ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ  για Κοινωνική Κατοικία με φθηνό ενοίκιο σε νέους και  οικογένειες, αλλά στην ανάγκη στήριξης των κατοίκων των χωριών για να παραμείνουν στον τόπο τους.

«Για μας η αξιοπρέπεια στην διαβίωση του πολίτη, το αίσθημα ασφάλειας για το μέλλον του, η προστασία του εργαζόμενου, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Όπως και ένα διαφανές και βαθιά δημοκρατικό μοντέλο διακυβέρνησης» ανέφερε με έμφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.