Τελευταίες Ειδήσεις

Στα χωριά του ορεινού όγκου της Καλαμπάκας ο Ηλιάδης για να φτάσει παντού, δυνατά το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ

Σειρά περιοδειών για τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ηλιάδη στα χωριά του ορεινού όγκου της Καλαμπάκας.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι στον υποψήφιο βουλευτή  ήταν άκρως συγκινητική, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά με βασικότερο την υποβάθμιση των χωριών.

Ο Γιώργος Ηλιάδης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ φέρει ρεαλιστικές προτάσεις για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου είτε μέσα από στοχευμένες δράσεις για να παραμείνουν οι κάτοικοι στα χωριά τους, είτε για την ανάπτυξη του τουρισμού.

«Ο τουρισμός για να είναι βιώσιμος πρέπει να είναι ταυτόχρονα οικονομικά βιώσιμος για όλους τους συμμετέχοντες στην τουριστική δραστηριότητα, κοινωνικά επωφελής και να μην επιβαρύνει το περιβάλλον και όπου είναι δυνατόν να συμβάλλει στην βελτίωσή του. Η οικονομική βιωσιμότητα προϋποθέτει ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν που να είναι διεθνώς ανταγωνιστικό» τόνισε.

Ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε ότι τα ορεινά χωρά της Καλαμπάκας διαθέτουν ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που θα πρέπει να διατηρηθεί για την προάσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων δημιουργεί, ταυτόχρονα, και ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και απασχόλησης και το πλαίσιο εφαρμογής πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης και διαγενεακής αλληλεγγύης» υπογράμμισε ο Γιώργος Ηλιάδης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.