Τελευταίες Ειδήσεις

Δυνατό πέρασμα του Κώστα Σκρέκα στα χωριά του κάμπου

Σε Αχλαδοχώρι, Κρήνη, Γεωργανάδες και Πετρωτό, το πρωί του Σαββάτου (6 Μαΐου) οι πολίτες έδειξαν ότι η αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για τη χώρα και το Νομό Τρικάλων είναι η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Σκρέκα στην πρώτη γραμμή.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. έγινε δεκτός, και σε αυτή την επίσκεψη, από εκατοντάδες πολίτες με τους οποίους συζήτησε για τη δική τους καθημερινότητα αλλά και για τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε η Κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει η πατρίδα πρωτόγνωρες κρίσεις αλλά και για να στηρίξει στην πράξη την πραγματική παραγωγή.

Μια ξεχωριστή νότα στην επίσκεψη στα χωριά της περιοχής, αποτέλεσε η επίσκεψή του στο Λαογραφικό Μουσείο Κρήνης, όπου τα μέλη του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Τον ξενάγησαν στα εκθέματα του Μουσείου, τα οποία προέρχονται από την καθημερινότητα μιας άλλης εποχής. Ο Τρικαλινός υπουργός, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για τη ζεστή υποδοχή, εξήρε τη δουλειά τους, τονίζοντας τη σημασία της πρωτοβουλίας τους που συμβάλει στο να διατηρηθεί άσβεστο το πλούσιο πολιτιστικό και λαογραφικό απόθεμα του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.