Τελευταίες Ειδήσεις

Επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του: Με οίδημα στο μάτι ο υπουργός


Τη στιγμή της  επίθεσης στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου στα Πετράλωνα.


Ο Θάνος Πλεύρης γευμάτιζε με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, στα Πετράλωνα, μέχρι τη στιγμή που δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.



Μιλώντας στο Mega η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, είπε: «Ξαφνικά βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει κατά πάνω του και να του ρίχνει γιαούρτι. Ήταν με μεγάλη δύναμη και ήταν από κοντινή απόσταση οπότε τον βρήκε στο μάτι». «Η οικογένειά του τρομοκρατήθηκε, καθώς και τα παιδιά του. Αυτό μας σόκαρε περισσότερο», τόνισε.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγνωστος άντρας μετά την αιφνιδιαστική επίθεση στον υπουργό Υγείας, άρχισε να τρέχει.



 

Με ανάρτησή του, ο Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε το περιστατικό  αναφέροντας:


«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι»



«Λαϊκό»: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου


Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου «Λαϊκό» αναφέρεται:


«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.


Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.


Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.


Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής


Παπαδάκης Δημήτριος Ροΐδης Θεοφάνης Μίχα Μαρία».


«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος 'Ακης Σκέρτσος.


Υπογραμμίζει ότι όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν, βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.


Επιπλέον ο κ. Σκέρτσος καλεί τα κόμματα να εκφράσουν την άμεση και σκληρή καταδίκη τους «απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».


Σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου της ΝΔ ανέφερε χθες: «Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία... Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι.«Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση... Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει η ΝΔ.


«Η επίθεση με γιαούρτια εναντίον του Θ. Πλεύρη είναι απολύτως καταδικαστέα. Η εύλογη οργή και η διαμαρτυρία για την κυβερνητική πολιτική, να εκφραστεί με μαζικούς δημοκρατικούς αγώνες κ στην κάλπη τις 21ης Μαΐου. Τέτοιες ενέργειες επιτρέπουν στους θύτες να εμφανίζονται ως θύματα!», έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.



Για την επίθεση σε βάρος του Θάνου Πλεύρη τοποθετήθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ντροπή. Μεγάλη ντροπή. Τα έχω βιώσει αυτά. Πίστευα ότι δεν θα ξαναγίνουν. Απόλυτη καταδίκη. Όλοι οι δημοκράτες είμαστε στο πλευρό του Θάνου Πλεύρη».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.