Τελευταίες Ειδήσεις

Δυναμική η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Ηλιάδη στα Τρίκαλα


Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν οι τρικαλινοί στον υποψήφιο Βουλευτή 
Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Γιώργου Ηλιάδη στην πρώτη του συγκέντρωση στη Μουσική Σκηνή ΑΚΡΟΝ STAGE, το βράδυ της Πέμπτης.

Με χειροκροτήματα και παλμό, σε ένα μοναδικό πανηγυρικό κλίμα άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στο πλευρό του σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία από τον ίδιο με αναφορές στην ιδιαίτερη σχέση του με την Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε και έδωσε μήνυμα στήριξης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης

Ο Γιώργος Ηλιάδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Νέοι άνθρωποι σε όλη τη χώρα βρίσκονται όπως εγώ σ’αυτον τον αγώνα. Γιατί ο Ανδρουλάκης πιστεύει στη νέα γενιά πολιτικών και το απέδειξε με την επιλογή νέων
ανθρώπων στο 50% των ψηφοδελτίων σε όλη την επικράτεια. Σας ζητώ να βάλετε  τη
Γενιά μας μπροστά, να της δώσετε την ευκαιρία που δικαιούται κατέληξε

Την συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα Γιώργου Ηλιάδη τίμησαν όλα τα τρικαλινά στελέχη με μεγάλη διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ τοπικά και εθνικά, αλλά και πολλοί απλοί υποστηρικτές και φίλοι της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.