Τελευταίες Ειδήσεις

Τελευταίες περιοδείες Σιμορέλη,που όργωσε το νομό





Τα Μεγάλα Καλύβια επισκέφθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης την Παρασκευή επικοινωνώντας τα 11 άρθρα του συμβολαίου Αλλαγής.

Το Σάββατο η κεντρική ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα και η τεράστια συμμετοχή του κόσμου ενίσχυσε την πεποίθησή του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Την Κυριακή βρέθηκε στον ορεινό όγκο σε Ελάτη, Περτούλι, Χρυσομηλιά, Αηδόνα, Γλυκομηλιά, Κλεινοβό . Την 21η Μαΐου αποφασίζουμε για καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας, δήλωνε ο υποψήφιος. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον αγώνα της ομάδας των Μετεώρων, ενώ αργά το απόγευμα κατέληξε στην ομιλία της συνυποψήφιας Μαρίνας Κοντοτόλη για να της ευχηθεί τα καλύτερα στη πρώτη της εκλογική αναμέτρηση, απευθύνοντας μάλιστα και χαιρετισμό, μιλώντας για την επίσκεψη Τσίπρα την προηγούμενη μέρα.
Την Δευτέρα το πρωί σειρά είχε η λαϊκή αγορά Τρικάλων ενώ το απόγευμα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με πολίτες στη Ζηλευτή. «Η ανταπόκριση των ανθρώπων με γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη. Για να ηττηθεί η κυβέρνηση και η πολιτική Μητσοτάκη, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να έρθει η αλλαγή με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δημοκρατία. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να αλλάξει η ζωή μας. Για Δικαιοσύνη παντού», κατέληξε ο Σιμορέλης.
Το πρωί της Τρίτης είχε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Τρικάλων συζητώντας για την αναβάθμισή του. Η μάχη του πρώην βουλευτή συνεχίζεται μέχρι τη νίκη στις 21 Μαΐου.




Χρήστος Σιμορέλης Πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.