Τελευταίες Ειδήσεις

Δυνατό ρεύμα στήριξης στον Θανάση Λιούτα - Οι πολίτες είναι δίπλα του

Σε Παναγία, Κορυδαλλό, Πεύκη, Τρυγώνα, Μεγάλη Κερασιά και Διάβα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις του σε όλες τις γωνιές του Νομού Τρικάλων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας, επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου την Παναγία, τον Κορυδαλλό, την Πεύκη, την Τρυγώνα, τη Μεγάλη Κερασιά και τη Διάβα.

Οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θερμά, επιβεβαιώνοντας ότι και σ’ αυτές τις εκλογές υπάρχει δυναμικό ρεύμα νίκης για τον ίδιο.

Ο Θανάσης συνάντησε καλούς φίλους που μέσα στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας επισκέφθηκε πολλές φορές.

Οι κάτοικοι των χωριών αναγνωρίζουν πως ο Θανάσης πάλεψε για τα ζητήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου και φυσικά οι συζητήσεις περιστράφηκαν στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, στις ενισχύσεις που δόθηκαν για τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα, καθώς και για το αγροτικό πετρέλαιο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη τετραετία, τονίζοντας πως όπως έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, έτσι θα συνεχίσει. Να παλεύει για κάθε δίκαιο αίτημα και να πετυχαίνει λύσεις.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.