Τελευταίες Ειδήσεις

Υποψήφιος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο ο Άγγελος Αλεξίου

 


Φίλες και Φίλοι του Δήμου Μετεώρων,

Από μικρή ηλικία γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο και στην πορεία της ζωής μου δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στις επιχειρήσεις εστίασης.
Στη συνέχεια διετέλεσα Πρόεδρος στο μεγαλύτερο σωματείο της πόλης μας που είναι ο Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ.
Έχω ζήσει την καθημερινή αγωνία, τη δική μου, της οικογένειάς μου, των ανθρώπων της ηλικίας μου να αναπτύξουν τα οράματά τους και να κάνουν πράξη τα όνειρά τους στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Δυστυχώς, διαπίστωσα από νωρίς ότι στην τοπική μας κοινωνία κατά καιρούς οι άρχοντες του τόπου έβαζαν και βάζουν εμπόδια σε αυτά τα όνειρα.
Λείπουν ο σχεδιασμός και η δυναμική που θα βάλουν τις βάσεις έτσι ώστε οι πολίτες αυτού του τόπου να μείνουν εδώ, στα πάτρια εδάφη τους, και να προοδεύσουν κοινωνικά και εργασιακά.
Ο Σωτήρης Παπαχρήστος ως υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» έχει όραμα και σχεδιασμό που θα δώσουν νέα πνοή, νέα κατεύθυνση, θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο δήμο μας.
Έχω μάθει να μην το βάζω κάτω.
Δηλώνω λοιπόν έτοιμος να κατέβω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς Αυτοδιοίκητές εκλογές στο πλευρό του Σωτήρη Παπαχρήστου.
Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα είναι μια πράξη εμπιστοσύνης. Μία ώθηση για μένα να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις απέναντι σε όλα τα ζητήματα που κρατούν μέχρι σήμερα το δήμο μας πίσω.
Μαζί θα παλέψουμε για όσα αξίζει ο Δήμος Μετεώρων.
Μαζί θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα!
Άγγελος Αλεξίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με το Συνδυασμό
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.