Τελευταίες Ειδήσεις

Εκλογές με βροχή: Διάσπαρτες βροχές σε όλη τη χώρα


Σήμερα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, και χαμηλότερες θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές.

Οι βροχές που αναμένονται στην ηπειρωτική χώρα, θα είναι διάσπαρτες και γενικά μικρής έντασης. Θα ξεκινήσουν αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια, κι από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα επηρεάσουν και τη βόρεια Ελλάδα.


Μόνο στα δυτικά και νότια της Πελοποννήσου προς το μεσημέρι θα δυναμώσουν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Μπόρες προβλέπονται τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.


Στο Αιγαίο οι βροχοπτώσεις θα είναι γενικά ήπιες, ωστόσο το βράδυ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά στη χώρα, αλλά τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στη Μακεδονία και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.


Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στις περισσότερες περιοχές και θα φτάσει σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θα πλησιάσει το θερμόμετρο τους 21-23 βαθμούς κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά, και τους 22-25 στα νησιά του Αιγαίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις 3-5 , στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6 και στο νότιο Ιόνιο το πρωί 7 μποφόρ, και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Μόνο στα Δωδεκάνησα θα φυσάει νοτιοανατολικός άνεμος μέχρι 5 μποφόρ.


Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά, με ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί. Το βράδυ θα ξεκινήσει εκ νέου να βρέχει, με πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-23 και οι άνεμοι θα πνέουν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος από το μεσημέρι μέχρι και τις βραδινές ώρες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-21 και οι άνεμοι μεταβλητοί στο Θερμαϊκό 2-4 μποφόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.