Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

Το Σάββατο 20 Μαΐου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων.

Το απόγευμα και ώρα 7, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 21 Μαΐου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία  του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας.

Την Τρίτη 23 Μαΐου από τις 9 μ.μ. έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, θα τελέσει ιερά Αγρυπνία για την απόδοση της εορτής του Πάσχα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη της Αναλήψεως 24 και 25 Μαΐου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, θα συμμετάσχει στις λατρευτικές συνάξεις στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.