Τελευταίες Ειδήσεις

Με δυναμική στα χωριά των Χασίων ο Γιώργος Ηλιάδης

Με δυναμικότητα και παλμό συνεχίζει τις περιοδείες και τις επισκέψεις του,  στα χωριά του ν. Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων  του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Στόχος να φτάσει από άκρη σε άκρη το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή σελίδας και πολιτικής αλλαγής, το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα χωριά  Άγιος Δημήτριος, Μύκανη, Γάβρος, Σκεπάρι, Βλαχάβα, Θεοτόκος, Αχλαδέα, Ασπροκκλησιά, Ψήλωμα, Κερασούλα και Αγιόφυλλο με τους κατοίκους να τον υποδέχονται θερμά και με μια ισχυρή διάθεση στήριξης στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη.

Ο κόσμος τον πλαισίωσε με ενθουσιασμό και οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, για τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας και ειδικότερα τις λύσεις που προτείνει για την αντιμετώπισή τους.

Η ερημοποίηση των χωριών και η ανάγκη εφαρμογής ουσιαστικών πολιτικών που θα αναπτύξουν και θα δώσουν, ξανά ζωή δεν απουσίασαν από το τραπέζι των συζητήσεων.

«Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεσμεύονται για την στήριξη των χωριών της περιφέρειας με σχέδιο και δράση για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών» τόνισε  ο Γιώργος Ηλιάδης.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι  η δημοκρατική παράταξη  θέτει ως προτεραιότητα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών και καταθέτει  βιώσιμες προτάσεις που θα απαντήσουν στις σύγχρονες προκλήσεις .

Σημείωσε δε, ότι «η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, είναι ψήφος ανατροπής και αλλαγής, για μια νέα πορεία ανάκαμψης, που θα απαντά στις πραγματικές ανάγκες των κοινωνιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.