Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Κατερίνας Παπακώστα για την Πρωτομαγιά


Ημέρα μνήμης των αγώνων και των διεκδικήσεων των απανταχού εργαζομένων, η Πρωτομαγιά παραμένει ως και σήμερα φάρος για την προστασία ανθρώπινων αξιών. Με κύριο γνώμονα την θωράκιση των εργατικών κεκτημένων, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την διόρθωση των ανισοτήτων, την εξάλειψη φαινομένων εκμετάλλευσης του εργατικού δυναμικού και την επίτευξη μίας πραγματικής ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής για τους Έλληνες, συνεχίζουμε προωθώντας πολιτικές που αρμόζουν στα δημοκρατικά και ευνομούμενα κράτη της Ευρώπης.

 

Αν και για εμάς, τους πολιτικούς, ο συγκεκριμένος μήνας σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου αδιάκοπου αγώνα διεκδίκησης της θέσης που αρμόζει σε κάθε παράταξη, δεν πρέπει να ξεχνάμε να στρέφουμε το βλέμμα προς τους συνανθρώπους μας.

 

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου. Μιας αναμέτρησης που δεν χωράει κανέναν δισταγμό ή δίλημμα. Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, όπως οφείλουμε, δίνουμε με συνέπεια το βήμα στους πολίτες, για να εκφράζουν τη γνώμη τους, μέσω της ψήφου τους.

 

Με τις αγωνίες, λοιπόν, που βαραίνουν τον καθένα και την καθεμία από εμάς, με τα όνειρα που οδηγούν τα βήματά μας, με τις αξίες που υπηρετούμε σε κάθε μας ρόλο στην κοινωνία αυτή, σας προτρέπω να αξιοποιήσετε για ακόμη μία φορά τη δύναμη της ψήφου σας, οδηγώντας τη χώρα μας στο φως που της ανήκει.

 

Κλείνοντας, και με την αισιοδοξία και την ψυχολογική ευφορία που εκπέμπει ανέκαθεν ο Μάιος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους, σε όλους τους φοιτητές που οδεύουν στη λήξη ενός ακόμα θερινού εξαμήνου, αλλά και σε όλους τους γονείς που αγρυπνούν με την αγωνία για την επιτυχία και την πρόοδο των παιδιών τους.

 

Καλό μήνα, λοιπόν, καλή Πρωτομαγιά, καλή δύναμη και καλή ψήφο στους απανταχού Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.