Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκεντρώσεις νίκης για τον Γιώργο Ηλιάδη παντού στο Νομό

Ακούραστος και με αμείωτη ένταση έως και την τελευταία στιγμή συνεχίζει τις περιοδείες του, στα χωριά του ν. Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Τελευταίος σταθμός στην μεγάλη περιοδεία του η Μουριά, η Λυγαριά, ο  Άγιος Βησσαρίωνας και το Παλαιομονάστηρο, με τους κατοίκους να υποδέχονται τον υποψήφιο βουλευτή με εγκαρδιότητα και οικειότητα, αφού τον αισθάνονται έναν από αυτούς.

Για ακόμα μια φορά, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις που προσπαθούν να ορθοποδήσουν, έπειτα από την δεκαετή οικονομική κρίση και την ενεργειακή κρίση.

«Ενεργειακή κρίση και ακρίβεια αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά ως τα βασικότερα προβλήματα των πολιτών. Ο πληθωρισμός καλπάζει. Οι κυβερνητικές επιλογές αποδεικνύονται ατελέσφορες και ανεπαρκείς. Η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται συνεχώς. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, υπονομεύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Οι υποσχέσεις της ΝΔ για «ευημερία», θρυμματίζονται μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα, την ανασφάλεια και τα αδιέξοδα που δημιουργούνται για μεγάλα και κυρίως τα πιο ευάλωτα, τμήματα της κοινωνίας μας» σημείωσε.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε για ακόμα μια φορά ότι το  ΠΑΣΟΚ με τις προτάσεις του δεσμεύεται για μια εναλλακτική ασκούμενη πολιτική.

«Μια πολιτική που έχει στο επίκεντρο την προστασία των πιο ευάλωτων πολιτών αλλά και της παραγωγικής βάσης της χώρας ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της κοινωνίας και της οικονομίας μας στις διεθνείς προκλήσεις» ανέφερε ο Γιώργος Ηλιάδης.










 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.