Τελευταίες Ειδήσεις

Φρ. Μπελέρης: Η Δημοκρατία νίκησε - Η δήλωση του νέου δημάρχου Χειμάρρας


Μήνυμα για την εκλογική του νίκη στο δήμο Χειμάρρας έστειλε μέσα από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης. 


Σε ανάρτησή του ανέφερε:


«Η δημοκρατία νίκησε! Η Χιμάρα είναι στον αέρα! Ευγνώμων για όλους εκείνους που έδειξαν ανδρισμό. Καταλαβαίνω όλους εκείνους που η τρομοκρατία προσπάθησε να υποτάξει. Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι και νικητές, είναι όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ο Δήμαρχος τους και ως πρώτοι μεταξύ ίσων θα προοδεύσουμε μαζί για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!


Φρέντι Μπελέρι»
Με την ανάδειξη Μπελέρη ως νικητή των τοπικών εκλογών στη Χειμάρρα, ο Βαγγέλης Ντούλες δήλωσε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί «νέα εποχή για τον τόπο μας και οι παρακρατικές πολιτικές του Ράμα πλησιάζουν στο τέλος τους».


«Σε κανένα δήμο δεν ήρθαν αντιμέτωποι με την αλβανική κυβέρνηση και το κράτος όπως εδώ στη Χειμάρρα. Η χαρά είναι αυτονόητη, είναι πραγματικά ένας θρίαμβος» είπε ο Ντούλες, όπως αναφέρει το himara.gr


Με την ανακήρυξη του Μπελέρη ως νικητή, δίνεται ο όρκος και ξεκινά μια νέα περίοδος για τη Χειμάρρα» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ ((Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).


Αυτή η νίκη σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την απολυταρχία του Έντι Ράμα. Εδώ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις πολιτικές του» ανέφερε ο Ντούλες.


Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα himara.gr, o Φρέντι Μπελέρης συγκέντρωσε το 50,12% των ψήφων  έναντι 49,88% του Γκιόργκι Γκόρο. Η συμμετοχή ήταν στο 34%.


Στο άκουσμα της είδησης ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί ομογενών στη Χειμάρρα. 


 

Οπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνόν Σοσιαλιστικό Κόμμα Ρωμαίος Τσάκουλης με 41%των ψήφων έναντι 29% αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του. Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80%των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Δημητράκης Τόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.