Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗ-ΜΠΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ


Με σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο οποίος λόγω της αξίας και σημασίας του για την πρόοδο των πόλεων και της κοινωνίας, μας εμπνέει και μας κινητοποιεί, διότι αυτός είναι ο μόνος λόγος ενασχόλησης μας με τον θεσμό, τον οποίο διακονούμε  με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση από πολλών ετών.

Με αίσθημα ευθύνης προς τον λαό του δήμου μας, ο οποίος επανειλημμένως μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του, στον μεν ένα από εμάς αναθέτοντάς του την διοίκηση του δήμου επί δύο τετραετίες, στον δε δεύτερο εκλέγοντάς τον επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τρέχουσα δημοτική περίοδο καιμέριμνά μας ήταν, σε όλα τα καθήκοντα, που αναλάβαμε, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και να τηρούμε την πολιτική εντολή του.

Με αίσθηση καθήκοντος για τη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, που οι συνδημότες μας έχουν τάξει και με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την πρόοδο του αγαπημένου μας δήμου και την ευημερία των συνδημοτών μας.

Με ακριβή στάθμιση των δεδομένων και πλήρη επίγνωση των επιλογών μας,

Σας γνωστοποιούμε σήμερα την απόφασή μας για κοινή μας κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με επικεφαλής της ενιαίας παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Μπαγιώτη.

Στην κοινή προσπάθεια των ενωμένων δυνάμεων του δήμου μας αθροίζεται η πολύτιμη γνώση και εμπειρία του Θανάση Μεριβάκη.

Ήταν απολύτως αναγκαίο και αναπόφευκτο να προβούμε στην παρούσα συναπόφαση καθώς οι αυτονόητες απαιτήσεις μας για πλήρη ενεργοποίηση του Δήμου προς αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών δυνατοτήτων και χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων, του σχεδιασμού και επίλυσης υπαρκτών προβλημάτων, δεν είχαν καμία απολύτως απήχηση.

Οι δικοί μας κώδικες πολιτικής ηθικής με τους οποίους πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε ούτε σιωπηλοί, ούτε άπραγοι ή αδρανείς στο ενδεχόμενο αυτή η κατάσταση πλήρους αδιαφορίας και εγκατάλειψης του δήμου μας να συνεχιστεί.

Οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην άσκηση της δημοτικής πολιτικής, η πρωτοφανής υστέρηση στην ανάπτυξη, οι ανάγκες και αγωνίες των συνδημοτών μας, που ψάχνουν δικαίωση σε υπεύθυνους και ανιδιοτελείς εργάτες, τα ανεκπλήρωτα όνειρα των νέων ανθρώπων, οι παροτρύνσεις των διαχρονικών συνεργατών μας και των νέων συνεργατών και φίλων, Μας επιβάλλουν να Δηλώσουμε Παρόντες και να διεκδικήσουμε την τιμή να αναλάβουμε την πολιτική εντολή να οδηγήσουμε τον Δήμο Φαρκαδόνας στους δρόμους της ανάπτυξης και της προόδου, κάνοντας όλοι μαζί  μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ

και σας καλούμε να συμμεριστείτε το απόλυτο ενδιαφέρον μας αποκλειστικά και μόνο για το καλό του Δήμου μας και των ανθρώπων του.

Ενώνουμε δυνάμεις και με τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη θα ξαναφέρουμε τον Δήμο Φαρκαδόνας, εκεί, ψηλά, που αξίζει να βρίσκεται!

Θανάσης Μεριβάκης                                                   Μιχάλης Μπαγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.