Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη συγκέντρωση Χατζηγάκη στα Καλύβια



Πρόσκληση για σύγκριση και όχι σύγκρουση απηύθυνε ο  υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας σε εντυπωσιακά πολυπληθές ακροατήριο στο καφενείο του Παπαντώνη στα Μεγάλα Καλύβια.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης του οποίου οι συγκεντρώσεις σε κάθε χωριό είναι ογκώδεις προσελκύοντας, μάλιστα, μεγάλο κοινό διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικών χρωμάτων, κάλεσε τους πολίτες “να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει όχι μόνο την μόρφωση και την καλύτερη γνώση των προβλημάτων, αλλά και αυτόν που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για αυτούς που θα δουλέψουν για τον εαυτό τους. Για αυτούς που θα εργαστούν για τους πολίτες  και όχι για οφέλη ολίγων οικονομικών παραγόντων».  Γι’ αυτό, υπογράμμισε ο κ. Χατζηγάκης « εγώ θα δουλέψω για εσάς και σας ζητώ να με υπερψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

Καταθέτοντας τις απόψεις του ο νεότερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. υπογράμμισε πως «παρόλο που  τα σημαντικότερα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα να μην είναι μόνο εγχώρια, αλλά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…. εμείς εδώ ήμαστε για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε και γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική που θα ενισχύσει επιχειρήσεις και πολίτες».

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε κάθε συγκέντρωση ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης προκαλεί το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο. Έτσι, και οι κάτοικοι των Καλυβίων ανταποκρίθηκαν κάνοντάς του ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να εκπροσωπηθεί ο τόπος τους στην επόμενη Βουλή.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.