Τελευταίες Ειδήσεις

Ακόμα και με βροχή, ξανά μαζί με την Κατερίνα Παπακώστα τα χωριά του Δήμου Μετεώρων.

Αψηφώντας τα καιρικά φαινόμενα, τόσο η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, όσο και οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Μετεώρων που ανέμεναν την προγραμματισμένη επίσκεψή της, έμειναν πιστοί στο ραντεβού τους, χθες το απόγευμα.

 

Η κ. Παπακώστα, βρέθηκε με τους κατοίκους του Βυτουμά, της Σαρακήνας, της Αγ. Παρασκευής, της Περιστέρας και του Καλονερίου, και συζήτησε για τις αλλαγές που φέρνει το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, αλλά και για το έργο της κυβέρνησης που βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών.

 


 

«Παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο μέτρων ενίσχυσης των ελληνικών νοικοκυριών, τα οποία ανακούφισαν την πλειονότητα των πολιτών, κυρίως δε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Market pass, Fuel Pass, αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων, αλλαγές συντελεστών για οικογενειακά και λοιπά επιδόματα. Κι αυτά ήταν μόνο η αρχή για μία Ελλάδα με πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο».


 

Η Υποψήφια Βουλευτής, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα φοροελαφρύνσεων που προβλέπει ο σχεδιασμός της νέας τετραετίας, αλλά και στα μέτρα που αφορούν την ενίσχυση του κλάδου υγείας, και εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής, αλλά και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

 

Τέλος, η κ. Παπακώστα, τόνισε πως η νέα τετραετία θα είναι στραμμένη και στην αγροτική παραγωγή, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα κίνητρα που δίνονται σε νέους αγρότες, ενώ επεσήμανε πως την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο, δόθηκε έμφαση στην αναβάθμιση των  υφιστάμενων αγροκτηνοτροφικών μονάδων, ώστε τόσο οι επαγγελματίες του κλάδου, όσο και οι νεοεισερχόμενοι, να μπορούν να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία στην παραγωγή.

 


 

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους για την στήριξή τους στο πρόσωπό της, η κ. Παπακώστα δεσμεύτηκε πως λαμβάνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών για μία ακόμα θητεία στη Βουλή των Ελλήνων, θα συνεχίσει να προσπαθεί, ώστε να εξασφαλίσει σε όλους τους πολίτες του Ν. Τρικάλων, την ίδια ποιότητα ζωής, παραδίδοντας έργα που θα κάνουν την διαφορά.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.