Τελευταίες Ειδήσεις

Δυνατό πέρασμα του Γιώργου Ηλιάδη με επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας

Στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά των Τρικάλων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης.

Παραγωγοί μικροπωλητές και πολίτες υποδέχθηκαν τον υποψήφιο βουλευτή με μια μεγάλη αγκαλιά και χαμόγελα, γεγονός που επιβεβαιώνει την δυναμική του, τόσο στην πόλη, όσο και στα χωριά.

Ο Γιώργος Ηλιάδης στο πέρασμα του από την λαϊκή αγορά, δέχθηκε πλήθος παραπόνων για τα καθημερινά προβλήματα που οφείλονται, στις πολιτικές και στις επιλογές της Κυβέρνησης.  

Η ακρίβεια που ροκανίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού η καταναλωτική δύναμη μειώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να συρρικνώνεται και το εισόδημα παραγωγών και μικροπωλητών, με τα προϊόντα να μένουν στους πάγκους.

«Παρά τις φιέστες και τα ευφάνταστα καλάθια των περιφερόμενων υπουργών, ο Γολγοθάς για την κοινωνία δεν έχει τελειωμό » επεσήμανε ο Γιώργος Ηλιάδης και στάθηκε σε μια σειρά από παράγοντες που δημιουργούν ένα ζοφερό σκηνικό συρρίκνωσης του οικογενειακού προϋπολογισμού και της αγοραστικής δύναμης.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι την ίδια στιγμή, το μεγάλο κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων  ταλαιπωρεί τους αγρότες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα

Τέλος, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ προτείνει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης, αλλά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αρνήθηκε πεισματικά να τα  εφαρμόσει.

«Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουμε Νίκο Ανδρουλάκη για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης, με προγραμματικές δεσμεύσεις για την στήριξη της κοινωνίας» ανέφερε ο Γιώργος Ηλιάδης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.