Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίκαλα: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης


Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή.


Η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.



Η ανήλικη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.


Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.


Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.


Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από ανακοπή. Η θεία της 15χρονης, μιλώντας στο Star, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα. «Ήταν ένας άγγελος» είπε  χαρακτηριστικά. 


Παράλληλα, συγγενής της 15χρονης υποστήριξε ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες ταχυκαρδίες». 


Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί.


«Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες»


Μιλώντας ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τη μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη συνέδεσαν σε εξωτερικό βηματοδότη,  άλλα δυστυχώς δεν μπόρεσε να την κρατήσει στη ζωή.


Ο κ. Γρηγορίου σημείωσε, ακόμα, ότι στον χώρο υπήρχε γιατρός, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια. Στο πλευρό των συμμαθητών της βρίσκονται ψυχολόγοι.


«Μας γεμίζει θλίψη και οδύνη»


Στη 15χρονη μαθήτρια που έχασε ξαφνικά τη ζωή της, αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.


Όπως έγραψε σε ανάρτησή της, «η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.