Τελευταίες Ειδήσεις

Super League: Eκτός Βόλου Κλέιμαν και Εσκοβάλ μετά το περιστατικό κακοποίησης


Μετά από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέου, ο Βόλος θέτει εκτός ομάδας τον Ισραηλινό βασικό του τερματοφύλακα, Μπόρις Κλέιμαν, αλλά και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.


Όπως πρώτο αποκάλυψε το real.gr, ο γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής της Super League που συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και ασέλγεια σε βάρος νεαρής γυναίκας, είναι ο Μπόρις Κλέιμαν.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου όταν ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα χέρια με τέσσερις Βέλγους που συνόδευαν την κοπέλα.


Η συμπλοκή μεταφέρθηκε εξωτερικά του καταστήματος με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία. Ολοι οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου δεν αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να αφεθούν αρχικά ελεύθεροι.


Εν συνεχεία, ο ένας από τους Βέλγους κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ασελγήσει σε βάρος της κοπέλας του στο εσωτερικό του καταστήματος. Η κοπέλα αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς και όταν ανευρέθη επιβεβαίωσε την καταγγελία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή.


Αμεσα συνελήφθη και μάλιστα κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και σήμερα το μεσημέρι οδηγείται στον εισαγγελέα. 


Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:


«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.